Opis produktu: Concept CK7070 wielofunkcyjny 7x7 + książka
Concept CK7070 wielofunkcyjny 7x7 + książka
Techniczne parametry:
Produkt 7 v 1: Fondue, Duszenie, Gotowanie, Gotowanie na parze, Smażenie, Grill, Zapiekanie + Frytkownica
Oszczędność powierzchni w kuchni
Rozbieralny ? pojemnik można myć w zmywarce
Płynna regulacja temperatury
Szklana pokrywa
Wyjmowany pojemnik z nieprzywieralnej powierzchni
Uchwyty do łatwego przenoszenia
Zakres regulacji temperatury od 60 do 190°C
Termostat
Antypoślizgowe nóżki
Akcesoria: set 6 widelców do fondue, kosz do smażenia, kratka z otworami do gotowania na parze, łyżka do nabierania z otworami
Wymiary wewnętrzne: 275 x 275 x 95 mm
Wymiary zewnętrzne: 350 x 335 x 235 mm
Moc: 1500 W
Multifunkcyjny garnek Concept 7x7 umożliwia przygotowanie posiłków na 7 + 1 różnych sposobów
Dzięki niemu w domu możesz:
Smażyć
Kto nie miałby ochoty na złocistego, chrupiącego kotleta? Dno zbiornika jest wystarczająco duże, aby można było usmażyć cztery na raz?
Gotować
Zupa, ziemniaki, makaron, ryż, a wszystko to dzięki funkcji gotowania w multifunkcyjnym garnku Concept.
Grillować
Gotować na parze
Garnek 7x7 wyposażony jest w kratkę z otworami, która umożliwi wam przygotowanie potraw w jeden z najzdrowszych sposobów - gotowanie na parze. Przygotowywane warzywa nie tracą koloru i cennych witamin.
Opiekać
Przygotować fondue
Wystarczy powoli rozpuścić czekoladę lub ser w ogrzanym pojemniku i przy pomocy dołączonego zestawu widelców możecie delektować się świeżymi owocami w czekoladzie lub pysznym pieczywem w serze. Przykładowy przepis na klasyczny szwajcarski ser fondue dla 4 osób: Utarty ząbek czosnku podgrzać w 250ml wytrawnego białego wina. Dodać do tego 300g utartego sera ementalera i 300 g grojera (można użyć innych gatunków sera wedle uznania). Całość pokropić wyciśniętym sokiem z połowy cytryny. Wszystko dokładnie ze sobą wymieszać, aż powstanie gładka i szklista serowa masa. 60 ml wiśniowego likieru wymieszać z łyżką mąki ziemniaczanej, dodać odrobinę pieprzu i gałki muszkatałowej, całość dolać do gorącej masy serowej. Serwowanie: Na widelce fondue nabić kawałki pieczywa i maczać w przygotowanej masie serowej.
Smażyć frytki
Podgrzewać
Kup CK7070 CONCEPT 7x7 wielofunkcyjny garnek a otrzymasz Gratis książkę kucharską Magdy Gessler