2017.03.14// J. Kruczek
Dobre odżywianie się jest podstawą zdrowia. Wszelkie fast foody nie służą zdrowiu, ale przecież nie zawsze mamy czas żeby zrobić sobie domowe jedzenie. Często w pracy sięgamy po gotowce, ale czy na pewno musimy?
Pewna dziewczyna uczy, że mając trochę czasu i odpowiednich narzędzi w pracy można sobie przy biurku zmontować niezły posiłek. Bohaterka nagrania ma wiele ciekawych pomysłów na gotowanie, a na powyższym pokazuje, jak sobie upiec bekon na żelazku.
Smażenie żelazkiem
Oczywiście ta technika wymaga posiadania żelazka w miejscu pracy. Tu można skorzystać z firmowego sprzętu jeżeli taki się znajduje na wyposażeniu. Jeżeli nie to zawsze można wziąć żelazko z domu. Na pewno taki samodzielnie przyrządzony boczek będzie smakował lepiej niż zamówiony fast food. Może taka technika kogoś natchnie do kreatywnych rozwiązań.