Gotowanie w kombiwarze
Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do
wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny
obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i
ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów. Warto
wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie
przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z
jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki ? ze szpinakiem, pomidorami,
cukinią lub boczkiem ? lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z
dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne ? sprawdzone triki i
techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis
zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu
przygotowania potrawy.