Opis produktu: Groszek do groszka czyli potrawy z fasoli, grochu, soczewicy
Groszek do groszka czyli potrawy z fasoli, grochu, soczewicy
Receptury potraw z groszkiem: zup, sałatek, musów, galaretek z
groszkiem. Przepisy na potrawy z fasoli, soczewicy, ciecierzycy. Zielony
groszek ozdabia potrawy i nadaje im wyjątkowy aromat. Zalet bobu i
fasoli czerwonej jest wiele, ale najważniejsza to smak. Jasiek, groch i
soczewica były podstawą kuchni polskiej, teraz wracają do łask. Sięgnij
po przepisy na fasolkę po bretońsku, fasolkę z tuńczykiem, fasolkę
szparagową po grecku, groszek zielony po francusku lub kapitańsku,
lazanię z soczewicą, zupę z kury, fasolki i chińskiej kapusty, soczewicę
z mięsem, kiełbasą i śliwkami lub danie z dalekiej Abruzji z czerwoną
fasolą w roli głównej. Odkryj nowe smaki zdrowych i pożywnych potraw!