Produkty wg producenta



Mięso i przetwory drobiowe


powiększ

Mięso i przetwory drobiowe

Cena: 51.29 zł


Opis produktu: Mięso i przetwory drobiowe
Mięso i przetwory drobiowe

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono też , ważny z punktu widzenia ochrony środowiska, temat ekologicznego gospodarowania wodą oraz ściekami w rzeźniach i przetwórniach drobiu. Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów akademii rolniczych, politechnik, instytutów branżowych - wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej. Będzie również przydatny lekarzom weterynarii sprawującym nadzór sanitarny na terenie zakładów drobiarskich oraz technologów żywności i pracowników związanych z produkcją i dystrybucją produktów drobiowych, hodowców i producentów drobiu, pracowników inspekcji weterynaryjnej.


Podobne do: Mięso i przetwory drobiowe


56.50 zł
Mięso i przetwory drobiowe

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm...

84.55 zł
.NET Framework 2.0. Zaawansowane programowanie - Joe Duffy

Przegląd funkcji i możliwości .NET Framework 2.0 oraz środowiska CLR 2.0 dla...

20.50 zł
''Góra-Dolina'' Adolf Pilch

Biografia nieprzeciętnego żołnierza, cichociemnego, którego los rzucił na...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Kultura

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Extreme

W dziale Sport

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale Lifestyle

W dziale Gry

W dziale High-Tech