Nastolatki gotują obiadki
Sztuka kulinarna to dla Ciebie przysłowiowa czarna magia? ?Przypalasz'' nawet wodę na herbatę? Przeraża Cię myśl o samodzielnej wypra wie na łowy do sklepu spożywczego? Nie martw się! Z tą książką szybko i ''bezboleśnie'' postawisz swoje pierwsze kroki w jakże trudnej , a jednocześnie fascynującej kuchennej dziedzinie. Ewa Zysek, wykorzystując swoje ogromne doświadczenie, stworzyła nie nudny podręc znik, a doskonały ''niezbędnik''- książkę, która powinna się znaleźć na półce każdego, kto chce zgłębić arkana sztuki kulinarnej, nauc zyć się rozróżniać szynkę od schabu, poznać skład ciasta naleśnikowego, zaskoczyć najbliższych wyśmienitym, nietuzinkowym, a co najw ażniejsze - własnoręcznie przygotowanym deserem. Jeśli więc chcesz na trwałe zaprzyjaźnić się z chochlą i patelnią (a uwierz nam - n aprawdę warto!), masz po temu okazję!