Produkty wg producenta



Ogólna technologia żywności. Podręcznik, szkoły wyższe


powiększ

Ogólna technologia żywności. Podręcznik, szkoły wyższe

Cena: 45.50 zł


Opis produktu: Ogólna technologia żywności. Podręcznik, szkoły wyższe
Ogólna technologia żywności. Podręcznik, szkoły wyższe

Książka zawiera:
- charakterystykę głównych źródeł żywności
- surowców przemysłu spożywczego
- produktów spożywczych i ich jakości
- operacje mechaniczne i termiczne
- operacje typu dyfuzyjnego
- procesy i operacje fizykochemiczne
- procesy chemiczne
- procesy biotechnologiczne
- chłodzenie i zamrażanie
- ogrzewanie
- odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych
- zakwaszanie
- funkcjonalne dodatki do produktów
- mycie i dezynfekcja urządzeń
- pakowanie, przechowywanie, transport żywności
- gospodarowanie energią i wodą
- ochrona środowiska


Podobne do: Ogólna technologia żywności. Podręcznik, szkoły wyższe


41.50 zł
Prawo cywilne - Część ogólna. Podręcznik, szkoły wyższe

W podręczniku Prawo cywilne - część ogólna zostały opisane...

36.00 zł
Prawo cywilne - część ogólna. Podręcznik, szkoły wyższe

Skrypt 'Prawo cywilne - część ogólna' odnosi się do...

45.50 zł
Entomologia ogólna, tom 1. Podręcznik, szkoły wyższe

Pierwszy tom zawiera podstawy entomologii ogólnej, a więc budowę...




Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki

Newsletter

Newsletter

W dziale Kultura

W dziale Lifestyle

W dziale Gry

W dziale Extreme

W dziale High-Tech

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Sport