Przepisy i porady zdrowotne dr Clark
Koncepcja pożywienia jako lekarstwa to nic nowego, ale te przepisy to
nowość! Znajdziecie tu potrawy, które wam pomogą ? nieważne, czy
walczycie z wirusem, bakterią bądź pasożytem, czy cierpicie z powodu
zmęczenia, czy trapią was jeszcze niezidentyfikowane dolegliwości. Ta
książka pomoże wam poznać te potrawy i sprawi, że zasmakujecie w nich i
z przyjemnością włączycie je do swojej diety zdrowotnej.
Pełny wybór przepisów ze wszystkich książek doktor Clark. Jeśli chcecie
je sobie przypomnieć, oto one.
Więcej niż tylko naukowiec Hulda Regehr Clark to także matka trzech
synów. Rozumie, jak ważne jest prawidłowe żywienie, kłopoty, kiedy
posiłkom brakuje atrakcyjności. Otrzymała stopień licencjacki i
magisterski z wyróżnieniem na uniwersytecie w Saskatchewan, a na
uniwersytecie Stanu Minnesota uzyskała tytuł doktora w dziedzinie
fizjologii. Ukończyła też studia naturopatii.
Czytajcie, kupujcie, gotujcie i bądźcie zdrowi.
- author: Hulda Regehr Clark