Opis produktu: Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie - Wolfgang Hauer
Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie - Wolfgang Hauer
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy. Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia. Metody wędzenia i wybór właściwego drewna. Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb. 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.