Opis produktu: Mięsa pieczone i smażone
Mięsa pieczone i smażone
Setka przepisów na smakowite dania pieczone tradycyjnie bądź na grillu
oraz smażone. Z różnych rodzajów mięsa ? drobiu, wieprzowiny, wołowiny,
a nawet rzadko goszczącej na polskich stołach dziczyzny czy jagnięciny.
Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowych udek z kurczaka, gęsi z
suszonymi owocami, eskalopek wieprzowych ze śliwkami, pieczeni wołowej w
cieście francuskim, żeberek z jabłkami, sznycli ministerskich oraz
wątróbki w cieście piwnym. Zarówno proste i szybkie propozycje, jak i
bardziej skomplikowane pomysły na wykwintne dania. Dzięki szczegółowym i
dokładnym opisom łatwo je przygotujesz. Duże i wyraźne zdjęcia każdej
potrawy podpowiedzą, jak ją podać, by wzbudzić zachwyt gości.