Opis produktu: Pieczarki, kurki i inne grzyby
Pieczarki, kurki i inne grzyby
* zupy, sałatki i przekąski, makaron, ryż i dodatki *mięso, dziczyzna i drób. ryby i owoce morza *dla zabieganych ? np. faszerowane kotlety z grzybami do przygotowania w 20 minut *dla kuchennych wirtuozów ? ravioli z borowikami gotowe w godzinę
100 przepisów z grzybami uprawnymi i leśnymi w roli głównej! Wyjątkowa okazja skosztowania mięs w sosie borowikowym, zupy-kremu z zi emniaków i kurek albo kotletów grzybowych!
Jeśli lubisz zbierać grzyby, naucz się również je przyrządzać! Dowiedz się, jak czyścić, suszyć gotować, smażyć, grillować i przecho wywać przyniesione z lasu lub sklepu trufle, borowiki lub boczniaki. Następnie przyjrzyj się przepisom kuchni polskiej, włoskiej, fr ancuskiej i azjatyckiej. Okazuje się, że grzyby doskonale nadają się zarówno do zup, jak i głównych dań oraz deserów. Przy każdej po trawie znajdziesz kolorowe zdjęcie oraz informacje o czasie przygotowania, zawartości białka, tłuszczu, węglowodanów i kalorii.